.

Naistoimikunta

 Hyvää Uutta Vuotta 2020!

 

Jäljellä on muutama paikka alla olevaan teatteriesitykseen!

KUPLA VAI UITTI

Naistoimikunta järjestää sekä naisille että miehille + ystäville teatteriretken Linnanmäen Peacock-teatteriin. Retken ajankohta on lauantaina 16. päivä toukokuuta 2020. Lipun hinta on naistoimikunnan jäseneltä/puolisolta ja miesten jäseneltä/puolisolta 55 €/henkilö.

Ystäviltä lipun hinta on 60 €/henkilö. Lipun hintaan sisältyy linja-autokyyti ja tarjoilu linja-autossa. Teatteriretkelle mahtuu 40 ensin ilmoittautunutta. Liput jaetaan linja-autossa matkalla teatteriin. Lähtö Marolankadun turistipysäkiltä kello 14:00. Sitovat ilmoittautumiset

 

lauantaihin 25. päivä tammikuuta mennessä Mailille, puh. 045-638 9110 tai Kristiinalle, puh. 0500 714 641. Voit ilmoittautua myös tekstiviestillä tai sähköpostilla: uotila.tuominen@gmail.com tai kristiinamyllys@suomi24.fi

Kun olet saanut varausvahvistuksen teatteriretkestä Maililta tai Kristiinalta, niin lippu tulee maksaa Lahden Autoteknillinen Yhdistys ry:n naistoimikunnan tilille Helmi Säästöpankki, FI51 4212 0010 1501 71 torstaihin 30. päivä tammikuuta 2020 mennessä. Merkitse viesti kohtaan Peacock/lähtijöiden nimet.

Arpajaisvoitot ovat tervetulleita, sillä kotimatkalla järjestämme arpajaiset.

Mikäli joudut perumaan teatteriretken, niin huolehdithan itse tilallesi toisen henkilön, sillä emme palauta maksettuja lippuja.

Olethan paikalla hyvissä ajoin!

TERVETULOA MUKAAN TEATTERIRETKELLE LINNANMÄEN PEACOCK-TEATTERIIN!

Linnanmäen Peacock-teatterissa raikaa ensi keväänä nauru ja svengaava musiikki, kun

UIT:n upeat näyttelijät, tanssijat ja rytmiryhmä tarjoavat nautinnollisen revyyn kesän

alkajaisiksi.

Minun kupla, sinun kupla – kenen kupla on paras kupla? Kuka poksauttaa kuplansa

kovimmin? Uitin kuplassa tarjoillaan poreilevaa huumoria – hyppää mukaan

riemukuplaamme!

Lavalla nähdään mm. Risto Kaskilahti, Sinikka Sokka, Pihla Penttinen, Sami Hintsanen, Marika Tuhkala, Mikko Töyssy, Heikki Ranta ja tanssijoina Katri Mäkinen, Juha Helenius, Emil Hallberg ja Jussi Väänänen.

 ______________________________________________________________

 

 

Lahden Autoteknillinen Yhdistys ry                                               Jäsenkirje 3/2019

Naistoimikunta

RIEMURAHAT

           

Naistoimikunta järjestää sekä naisille että miehille + ystäville teatteriretken Heinolan Kesäteatteriin. Retken ajankohta on maanantaina 15. päivä kesäkuuta 2020 (ensi-ilta 11.6.). Lipun hinta on naistoimikunnan jäseneltä/puolisolta ja miesten jäseneltä/puolisolta 40 €/henkilö. Ystäviltä lipun hinta on 45 €/henkilö. Lipun hintaan sisältyy linja-autokyyti ja tarjoilu linja-autossa. Teatteriretkelle mahtuu 45 ensin ilmoittautunutta. Liput jaetaan linja-autossa matkalla teatteriin. Lähtö Marolankadun turistipysäkiltä kello 17:00. Sitovat ilmoittautumiset sunnuntaihin 8. päivä maaliskuuta mennessä Mailille, puh. 045-638 9110 tai Kristiinalle, puh. 0500 714 641. Voit ilmoittautua myös tekstiviestillä tai sähköpostilla: uotila.tuominen@gmail.com tai kristiinamyllys@suomi24.fi

Kun olet saanut varausvahvistuksen teatteriretkestä Maililta tai Kristiinalta, niin lippu tulee maksaa Lahden Autoteknillinen Yhdistys ry:n naistoimikunnan tilille Helmi Säästöpankki, FI51 4212 0010 1501 71 sunnuntaihin 15. päivä maaliskuuta 2020 mennessä.

Arpajaisvoitot ovat tervetulleita, sillä kotimatkalla järjestämme arpajaiset.

Mikäli joudut perumaan teatteriretken, niin huolehdithan itse tilallesi toisen henkilön, sillä emme palauta maksettuja lippuja.

Olethan paikalla hyvissä ajoin!

TERVETULOA MUKAAN TEATTERIRETKELLE HEINOLAN KATETTUUN KESÄTEATTERIIN 15.6.2020!

Heinolan katetulla Kesäteatterilla vietetään juhlavuotta, kun kesällä 2020 käynnistyy jo 20. esityskausi. Juhlavuoden esityksen ohjaa Kari Heiskanen.

Hyvin tavallisen keski-ikäisen pariskunnan elämä mullistuu, kun mies palaa kotiin salkku täynnä rahaa. Metrossa gangsterin kanssa laukkua vaihtanut Henry Perkins haluaa heti pakata tavaransa ja lähteä vaimoineen varhaiseläkkeen viettoon. Erinäiset sattumukset kuitenkin viivyttävät matkalle lähtöä. Joesta löytyy sementtipainoissa upotettu mies, joka kantaa salkussaan Henryn eväsleipää ja henkkareita. Poliisi, taksikuski ja illalliselle saapuva tuttavapariskunta vedetään mukaan selkkaukseen.

 

 

HYVÄÄ SYKSYÄ NAISTOIMIKUNNAN JÄSENILLE!

                                     

______________________________________________________________________________________________________

                                                               
    


Vuosi 2019 on naistoimikunnan kolmaskymmenes ensimmäinen toimintavuosi (17.11.1988).Toimikunnassa on tällä hetkellä noin 30 jäsentä. Naistoimikunta järjestää vapaata harrastustoimintaa jäsenilleen mm. ostos- ja teatterimatkoja, kevät- ja syysretkiä, yritysvierailuja, kauneudenhoito- ja kukkasidontailtoja.


VUODEN 2019 JÄSENMAKSU

Syyskokouksessa 30.10.2017 päätettiin vuoden 2018 jäsenmaksuksi 20 €/jäsen. Jäsenmaksu on saman suuruinen vuodelle 2019. Jäsenmaksu maksetaan Lahden Autoteknillinen Yhdistys ry:n naistoimikunnan tilille Helmi Säästöpankki, FI51 4212 0010 1501 71. Jäsenmaksu tulee maksaa torstaihin 15. helmikuuta mennessä.


SÄHKÖPOSTIOSOITTEET

Ilmoitathan mahdollisen sähköpostiosoitteesi Mailille, jos sai tämän jäsenkirjeen postitse. Toki myös kirjeposti on mahdollinen, mutta sähköposti olisi ensisijainen kustannussyistä ja informaation parantamiseksi tulevaisuudessa. Kiitos ilmoituksestasi!


NIMEN-, OSOITTEEN- TAI SÄHKÖPOSTIOSOITTEEN MUUTOKSET     

Mikäli naistoimikunnan rekisterissä on vanhentunut nimi- tai osoitetietosi tai sähköpostiosoitetietosi niin, ilmoitathan uudet yhteystietosi Mailille.


ARPAJAISVOITOT

Arpajaisvoitot ovat tervetulleita! Niitä voit toimittaa Kristiinalle tai Mailille


MITÄ TOIVOT NAISTOIMIKUNNALTA 2019

 

Yhdistyksellämme on erittäin aktiivinen naistoimikunta. Vuoden 2019 toiminnan tehostamiseksi toivomme Teiltä kaikilta ehdotuksia ja ajatuksia toimintaan liittyen. Voit ilmoittaa ideasi sähköpostilla uotila.tuominen@gmail.com tai kertoa asiastasi kuukausikokouksessa.

Kaikki ideat ovat tervetulleita. Näin saamme parhaiten tehostettua yhteistä toimintaa.


Tule mukaan naistoimikunnan toimintaan.


Tulostettava hakemus


Postita liittymiskaavake osoitteeseen:

LATY ry:n naistoimikunta

Maili Uotila-Tuominen

Aleksanterinkatu 2 B 35

15110 LAHTI


Jäsenmaksu vuonna 2019 on 20 €/jäsen.

____________________________________________________

 

JOHTOKUNTA JA TILIN- JA TOIMINNANTARKASTAJAT 2020

 

puheenjohtaja                  Maili Uotila-Tuominen

varapuheenjohtaja            Hilkka Lehtinen

sihteeri                              Helena Palo

rahastonhoitaja                  Kristiina Myllys

varajäsenet                       Sirkka Kolu

                                            Eira Ranta-aho

tilin- ja toiminnan-              Kirsti Soikkeli

tarkastajat                          Seija Malinen

 

varatilin- ja toiminnan-       Heli Markkanen

tarkastajat                          Kaisu Meriranta