.

Naistoimikunta

Lahden Autoteknillinen Yhdistys ry                                 Jäsenkirje 5/2019           

Naistoimikunta

SYYSKOKOUS JA JOHTOKUNNAN KOKOUS 3/2019

 

Naistoimikunnan syyskokous pidetään torstaina 21. päivä marraskuuta kello 18.00 Kariston Nesteen huoltoasemalla, Kauppiaankatu 1. Välittömästi syyskokouksen jälkeen pidetään johtokunnan kokous 3/2019. Sitovat ilmoittautumiset kahvitarjoilun vuoksi perjantaihin 15. päivä marraskuuta mennessä Mailille, puh. 045-638 9110. Voit ilmoittautua myös tekstiviestillä tai sähköpostilla: uotila.tuominen@gmail.com

 

OLE AKTIIVINEN JA TULE VAIKUTTAMAAN SEKÄ SUUNNITTELEMAAN NAISTOIMIKUNNAN TOIMINTAA VUODELLE 2020!

 

 

_____________________________________________________________________________________________

Lahden Autoteknillinen Yhdistys ry                                               Jäsenkirje 4/2019

Naistoimikunta

 

KUPLA VAI UITTI

Naistoimikunta järjestää sekä naisille että miehille + ystäville teatteriretken Linnanmäen Peacock-teatteriin. Retken ajankohta on lauantaina 16. päivä toukokuuta 2020. Lipun hinta on naistoimikunnan jäseneltä/puolisolta ja miesten jäseneltä/puolisolta 55 €/henkilö. Ystäviltä lipun hinta on 60 €/henkilö. Lipun hintaan sisältyy linja-autokyyti ja tarjoilu linja-autossa. Teatteriretkelle mahtuu 40 ensin ilmoittautunutta. Liput jaetaan linja-autossa matkalla teatteriin. Lähtö Marolankadun turistipysäkiltä kello 14:00. Sitovat ilmoittautumiset lauantaihin 25. päivä tammikuuta mennessä Mailille, puh. 045-638 9110 tai Kristiinalle, puh. 0500 714 641. Voit ilmoittautua myös tekstiviestillä tai sähköpostilla: uotila.tuominen@gmail.com tai kristiinamyllys@suomi24.fi

Kun olet saanut varausvahvistuksen teatteriretkestä Maililta tai Kristiinalta, niin lippu tulee maksaa Lahden Autoteknillinen Yhdistys ry:n naistoimikunnan tilille Helmi Säästöpankki, FI51 4212 0010 1501 71 torstaihin 30. päivä tammikuuta 2020 mennessä. Merkitse viesti kohtaan Peacock/lähtijöiden nimet.

Arpajaisvoitot ovat tervetulleita, sillä kotimatkalla järjestämme arpajaiset.

Mikäli joudut perumaan teatteriretken, niin huolehdithan itse tilallesi toisen henkilön, sillä emme palauta maksettuja lippuja.

Olethan paikalla hyvissä ajoin!

TERVETULOA MUKAAN TEATTERIRETKELLE LINNANMÄEN PEACOCK-TEATTERIIN!

                                           

Linnanmäen Peacock-teatterissa raikaa ensi keväänä nauru ja svengaava musiikki, kun UIT:n upeat näyttelijät, tanssijat ja rytmiryhmä tarjoavat nautinnollisen revyyn kesän alkajaisiksi.

Minun kupla, sinun kupla – kenen kupla on paras kupla? Kuka poksauttaa kuplansa kovimmin? Uitin kuplassa tarjoillaan poreilevaa huumoria – hyppää mukaan riemukuplaamme!

Lavalla nähdään mm. Risto Kaskilahti, Sinikka Sokka, Pihla Penttinen, Sami Hintsanen, Marika Tuhkala, Mikko Töyssy, Heikki Ranta ja tanssijoina Katri Mäkinen, Juha Helenius, Emil Hallberg ja Jussi Väänänen.

 

 ______________________________________________________________

 

 

Lahden Autoteknillinen Yhdistys ry                                               Jäsenkirje 3/2019

Naistoimikunta

RIEMURAHAT

           

Naistoimikunta järjestää sekä naisille että miehille + ystäville teatteriretken Heinolan Kesäteatteriin. Retken ajankohta on maanantaina 15. päivä kesäkuuta 2020 (ensi-ilta 11.6.). Lipun hinta on naistoimikunnan jäseneltä/puolisolta ja miesten jäseneltä/puolisolta 40 €/henkilö. Ystäviltä lipun hinta on 45 €/henkilö. Lipun hintaan sisältyy linja-autokyyti ja tarjoilu linja-autossa. Teatteriretkelle mahtuu 45 ensin ilmoittautunutta. Liput jaetaan linja-autossa matkalla teatteriin. Lähtö Marolankadun turistipysäkiltä kello 17:00. Sitovat ilmoittautumiset sunnuntaihin 8. päivä maaliskuuta mennessä Mailille, puh. 045-638 9110 tai Kristiinalle, puh. 0500 714 641. Voit ilmoittautua myös tekstiviestillä tai sähköpostilla: uotila.tuominen@gmail.com tai kristiinamyllys@suomi24.fi

Kun olet saanut varausvahvistuksen teatteriretkestä Maililta tai Kristiinalta, niin lippu tulee maksaa Lahden Autoteknillinen Yhdistys ry:n naistoimikunnan tilille Helmi Säästöpankki, FI51 4212 0010 1501 71 sunnuntaihin 15. päivä maaliskuuta 2020 mennessä.

Arpajaisvoitot ovat tervetulleita, sillä kotimatkalla järjestämme arpajaiset.

Mikäli joudut perumaan teatteriretken, niin huolehdithan itse tilallesi toisen henkilön, sillä emme palauta maksettuja lippuja.

Olethan paikalla hyvissä ajoin!

TERVETULOA MUKAAN TEATTERIRETKELLE HEINOLAN KATETTUUN KESÄTEATTERIIN 15.6.2020!

Heinolan katetulla Kesäteatterilla vietetään juhlavuotta, kun kesällä 2020 käynnistyy jo 20. esityskausi. Juhlavuoden esityksen ohjaa Kari Heiskanen.

Hyvin tavallisen keski-ikäisen pariskunnan elämä mullistuu, kun mies palaa kotiin salkku täynnä rahaa. Metrossa gangsterin kanssa laukkua vaihtanut Henry Perkins haluaa heti pakata tavaransa ja lähteä vaimoineen varhaiseläkkeen viettoon. Erinäiset sattumukset kuitenkin viivyttävät matkalle lähtöä. Joesta löytyy sementtipainoissa upotettu mies, joka kantaa salkussaan Henryn eväsleipää ja henkkareita. Poliisi, taksikuski ja illalliselle saapuva tuttavapariskunta vedetään mukaan selkkaukseen.

 

 

TULEVAA TOIMINTAA

16.5.2020                          Linnanmäen Peacock-teatteri

HYVÄÄ SYKSYÄ NAISTOIMIKUNNAN JÄSENILLE!

 

                                           

 __________________________________________________________

Kari Tapio – 15 Kesää – laulunäytelmä

Naistoimikunta järjestää sekä naisille että miehille + ystäville konsertti-illan Sibeliustaloon. Konsertin ajankohta on sunnuntaina 24. päivä marraskuuta 2019 klo 16:00. Lipun hinta on 39 €/henkilö kaikilta konserttiin osallistujilta. Väliajalla omakustanteinen tarjoilu. Konsertin kesto noin 2 tuntia, sisältää väliajan. Konserttiin on varattu 35 lippua. Liput jaetaan klo 15:30 Sibeliustalon kassan läheisyydessä. Sitovat ilmoittautumiset keskiviikkoon 18. syyskuuta mennessä Kristiinalle, puh. 0500 714 641. Voit ilmoittautua myös tekstiviestillä tai sähköpostilla: kristiinamyllys@suomi24.fi

Kun olet saanut varausvahvistuksen konsertista Kristiinalta, niin lippu tulee maksaa naistoimikunnan tilille Helmi Säästöpankki, FI51 4212 0010 1501 71 maanantaihin 30. päivä syyskuuta mennessä. Viesti kohtaan merkitse lähtijöiden nimet/ Sibeliustalo.

Mikäli joudut perumaan konsertti-illan, niin joudumme veloittamaan Sinulta konserttilipun hinnan, jollet saa tilallesi toista henkilöä.

Olethan paikalla hyvissä ajoin, sillä lippujen jakaminen lopetetaan klo 15:45.

TERVETULOA LAULUNÄYTELMÄÄN SIBELIUSTALOON!

 

Suuren suosion kesällä 2018 Ränssin kievarin kesäteatterissa saanut Kari Tapio 15 kesää – laulunäytelmä valloittaa nyt konserttisaleja eri puolella Suomea.

Rooleissa nähdään tangokuningattaret Marita Taavitsainen ja Tiina Räsänen sekä Ruotsin True Talent – voittaja Dimitri Keiski ja Juse Venäläinen. Kari Tapion tunnetuksi tekemät laulut säestää Onnentähti orkesteri.

Kari Tapion laulut, esiintymiset tanssipaikoilla ja konserteissa ovat useimmille suomalaisille käyneet tutuiksi vuosien varrella. Mutta mitä tapahtui kulissien takana! Millaista oli Kari Tapion ja hänen vaimonsa Piian arki? Mitä salaisuuksia oli, joista ei puhuttu!

Tämä laulunäytelmä avaa ovia sinne, mihin aikaisemmin ei ole ketään päästetty, Kari Tapion kotiin ja arkipäivään. Värikkäät tapahtumat seuraavat toisiaan.

”15 kesää mä salaa rakastin,

mut tunteitani käsitteli hän kuin pakastin.

Mä kun melkein rakentamaan aloin lemmenpesää!”

 

______________________________________________________________________________________________________

                                                               
    


Vuosi 2019 on naistoimikunnan kolmaskymmenes ensimmäinen toimintavuosi (17.11.1988).Toimikunnassa on tällä hetkellä noin 30 jäsentä. Naistoimikunta järjestää vapaata harrastustoimintaa jäsenilleen mm. ostos- ja teatterimatkoja, kevät- ja syysretkiä, yritysvierailuja, kauneudenhoito- ja kukkasidontailtoja.


VUODEN 2019 JÄSENMAKSU

Syyskokouksessa 30.10.2017 päätettiin vuoden 2018 jäsenmaksuksi 20 €/jäsen. Jäsenmaksu on saman suuruinen vuodelle 2019. Jäsenmaksu maksetaan Lahden Autoteknillinen Yhdistys ry:n naistoimikunnan tilille Helmi Säästöpankki, FI51 4212 0010 1501 71. Jäsenmaksu tulee maksaa torstaihin 15. helmikuuta mennessä.


SÄHKÖPOSTIOSOITTEET

Ilmoitathan mahdollisen sähköpostiosoitteesi Mailille, jos sai tämän jäsenkirjeen postitse. Toki myös kirjeposti on mahdollinen, mutta sähköposti olisi ensisijainen kustannussyistä ja informaation parantamiseksi tulevaisuudessa. Kiitos ilmoituksestasi!


NIMEN-, OSOITTEEN- TAI SÄHKÖPOSTIOSOITTEEN MUUTOKSET     

Mikäli naistoimikunnan rekisterissä on vanhentunut nimi- tai osoitetietosi tai sähköpostiosoitetietosi niin, ilmoitathan uudet yhteystietosi Mailille.


ARPAJAISVOITOT

Arpajaisvoitot ovat tervetulleita! Niitä voit toimittaa Kristiinalle tai Mailille


MITÄ TOIVOT NAISTOIMIKUNNALTA 2019

 

Yhdistyksellämme on erittäin aktiivinen naistoimikunta. Vuoden 2019 toiminnan tehostamiseksi toivomme Teiltä kaikilta ehdotuksia ja ajatuksia toimintaan liittyen. Voit ilmoittaa ideasi sähköpostilla uotila.tuominen@gmail.com tai kertoa asiastasi kuukausikokouksessa.

Kaikki ideat ovat tervetulleita. Näin saamme parhaiten tehostettua yhteistä toimintaa.


Tule mukaan naistoimikunnan toimintaan.


Tulostettava hakemus


Postita liittymiskaavake osoitteeseen:

LATY ry:n naistoimikunta

Maili Uotila-Tuominen

Aleksanterinkatu 2 B 35

15110 LAHTI


Jäsenmaksu vuonna 2019 on 20 €/jäsen.

____________________________________________________

 

JOHTOKUNTA JA TILIN- JA TOIMINNANTARKASTAJAT 2019

 

puheenjohtaja                  Maili Uotila-Tuominen 

varapuheenjohtaja           Sirkka-Liisa Kaukanen

sihteeri                              Helena Palo

rahastonhoitaja                 Kristiina Myllys

varajäsenet                       Sirkka Liimatainen

                                         Hilkka Lehtinen

tilin- ja toiminnan-            Kirsti Soikkeli

tarkastajat                          Seija Malinen

 

varatilin- ja toiminnan-    Heli Markkanen

tarkastajat                         Kaisu Meriranta